1% felajánlás az Alapítvány részére!

Anonymous, p, 04/15/2011 - 10:08
Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Közeledik az adóbevallás május 20-i határideje. Amennyiben még nem ajánlottad fel adód 1 %-át, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk Alapítványunk tevékenységét. A Sárospataki Református Kollégium Alapítvány a pataki öregdiákok hivatalos szervezeteként fontosnak tartja, hogy különböző módon támogassa az Alma Matert, diákjait és tanárait egyaránt, valamint összefogja az Öregdiákokat.

Kedves Barátunk!

Közeledik az adóbevallás május 20-i határideje. Amennyiben még nem ajánlottad fel adód 1 %-át, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk Alapítványunk tevékenységét. A Sárospataki Református Kollégium Alapítvány a pataki öregdiákok hivatalos szervezeteként fontosnak tartja, hogy különböző módon támogassa az Alma Matert, diákjait és tanárait egyaránt, valamint összefogja az Öregdiákokat. Ezért az elmúlt évben is több százezer forint értékben ítélhettünk oda ösztöndíjakat a a szociálisan rászoruló, a kiemelkedő eredménmyeket elérő tanulóknak, valamint a tanórai foglalkozásokon túlmutató tevékenységet vállaló tanárok számára is. Emellett több programot szerveztünk, mint a Mentorprogram, amely a felsőoktatásba való eligazodásban segíti a végzősöket, továbbá a már hagyományos Öregdiák Bált és a különböző budapesti találkozókat is érdemes megemlíteni.

A tavalyi évről készült részletes beszámolónk elérhető itt: http://patakidiak.hu/srka/beszamolok/beszamolo-az-alapitvany-2015-os-tevekenysegerol

Mindezek nem jöhettek volna létre Nélkületek. Köszönjük az eddigi önzetlen felajánlásokat és kérjük támogasd céljainkat, segítsük közösen az Alma Matert!

Kedvezményezett neve: Sárospataki Református Kollégium Alapítvány

Adószám: 19070520-1-05

Köszönettel:

a Sárospataki Református Kollégium Alapítvány kuratóriuma