Támogasd tevékenységünket adód 1%-ával

vmiki, cs, 05/10/2018 - 00:01
Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Ismét közeledik az adóbevallás véglegesítésének határideje, amelyet immáron nagyrészt az adóhatóság elkészít, azonban az adó 1+1%-ának felajánlásáról nyilatkozni szükséges. Figyelmedbe ajánljuk a Sárospataki Református Kollégium Alapítvány tevékenységét, amellyel az Alma Matert és tanulóit támogatjuk, valamint az Öregdiákság számára szervezünk különböző eseményeket. Reméljük, hogy az alábbi összefoglaló is segítheti döntésed és elnyerjük bizalmad.

A Sárospataki Református Kollégium Alapítvány adószáma: 19070520-1-05

A Nyilatkozat Ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikusan is leadható a https://eszja.nav.gov.hu oldalon. Ennek kitöltéséhez készítettünk egy segédanyagot is, amely ide kattintva elérhető.

Alapítványunk tevékenysége

Mentorprogram munkahelyeken

A végzés közelében lévő diákok számára indítottuk idén útjára új kezdeményezésünket, amely keretében a diákok egy teljes munkanapot tölthetnek el valamely öregdiák munkahelyén, testközelből megismerkedve az adott hivatással.

Ösztöndíjak

Évente két alkalommal is meghirdetjük a tanulmányi, valamint szociális ösztöndíjainkat, amelyek a humán és reál tárgyakat is lefedik. A közelmúltban is számos versenyen szerepeltek sikeresen a gimnázium tanulói, így kiemelt célunk az ösztöndíj programunk folytatása.

4 az 1-ben tehetséggondozó élménytábor

Ingyenes táborozásra invitáltuk az alma mater diákjait a Balaton partjára, ahol a strandolás mellett számos készségfejlesztő foglalkozás és csapatépítő játék mellett kiemelt figyelmet kapott a 4 különböző tudományterület, amely a tábor tematikáját adta. Így humán, reál, sport és művészeti foglalkozások és előadások várták a résztvevőket.

Öregdiák találkozók

Megrendeztük a már hagyományosnak számító találkozókat Budapesten, illetve immáron Debrecenbe is találkozóra invitáljuk a környékbeli öregdiákokat.

Öregdiák bál

Idén is teltházas bállal búcsúztattuk a téli időszakot, ahol minden generáció képviseltette magát. Az est folyamán öregdiákok zenés műsora mellett játékokkal, tánccal és természetesen a Bodrog partján van egy város közös éneklésével vártuk a résztvevőket.

Bízunk benne, hogy a Te segítségeddel folytathatjuk a megkezdett programjainkat és a következő öregdiák programunkon Veled is találkozhatunk!

 

Csatolt fájl(ok):