Sárospatak

A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona, valamint a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumáért Alapítvány 2018. június 24-én délután 16 órakor tartja a Wáberer György pataki öregdiákról elnevezett új sportcentrumának avató ünnepségét. Amennyiben ezen eseményen részt kíván venni az alábbi űrlapon jelezheti részvételi szándékát. Regisztrációja akkor válik érvényessé, ha e-mail-ben visszaigazolást kap. Kérdés esetén a refi@reformatus-sp.sulinet.hu e-mail címen vagyunk elérhetők.

Jelentkezési űrlap

Június utolsó hétvégéjén, idén is köszöntötték a Pataki Öregdiák Találkozó résztvevőit Sárospatakon, a Makovecz téren.

 

Öregdiák-találkozó 2017 -

vmiki, p, 05/26/2017 - 08:43

Tisztelt Pataki Öregdiákok!
 
Az elmúlt két év Öregdiák-találkozóinak nagy hiányossága volt, hogy Öregdiákjaink nem tudták megtekinteni a gimnázium épületét. Ennek oka, hogy 2015 és 2016 nyarán került sor az épület felújítására. Az idei találkozó első napján, 2017. június 24-én (szombaton) minden érdeklődő számára lehetőség adódik a megújult gimnázium megtekintésére. Az intézmény vezetője délelőtt 10 órától 2 órás időközönként fogja bemutatni a felújított épületet és tájékoztatást ad az intézményt érintő kérdésekről és fejlesztésekről.

A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumáért Alapítvány szeretettel meghív minden Öregdiákot, a 2011. november 26-án Sárospatakon tartandó jótékonysági báljára.

Bodrog-parti beszélgetések

vmiki, sze, 10/12/2011 - 14:42

A Zempléni Múzsa folyóirat tisztelettel meghívja Önt és barátait a „Bodrog-parti Beszélgetések” című előadás- és beszélgetés sorozatára, a következő napokon: október 20., november 10., december 1., december 15., január 12. és február 12. Kezdés minden alkalommal: 17 óra

A programok az Újbástya Rendezvénycentrumban kerülnek megrendezésre. Cím: Sárospatak, Szent Erzsébet út 3.

További részletek a meghívóban:

 

Tartalom átvétel